KlarPro fra KlarVinduer: Partnerskab for Dygtige Håndværkere

Bliv vores monteringspartner og få flere monteringsopgaver på kortere tid.

Ideen er enkel:

  1. Kunderne bestiller vinduer og døre fra Klar og tilkøber monteringsservice hos os

  2. Som vores partner, bliver du matchet med ordrer, der er købt omkring din placering. Du rejser mindre og tjener flere penge.

  3. Så snart du er færdig med at montere produkterne, får du betaling direkte fra os. Du behøver ikke at bekymre dig om fakturering og andet administration - vi gør det hele for dig.

Nemt og bekvemt

Som monteringspartner hos Klar er din eneste opgave at tage dig af kunden og monteringen. Vi tager os af resten!

  • Forespørgsler: Vi sørger for anskaffelsen af nye kunder og tilmed kundeservice. På den måde kan du koncentrere dig om monteringsarbejdet.

  • Fakturering: Vi tager os af det administrative. Du får pengene.

  • Produkter: Som en virksomhed, der sælger direkte til forbrugerne, har alle vores kunder allerede målt op og købt deres vinduer og døre. Det betyder, at du ikke selv skal købe produkterne, hvilket sparer dig for en masse tid og besvær. Din eneste opgave vil være at montere dem - hurtigt og nemt.

Hvilke fordele er der for mig i at samarbejde med Klar?

Vi tilbyder dig en fair, gennemsigtig og pålidelig betaling for hvert produkt, der installeres. Hold indtægterne i gang, og gør hver montering rentabel. Bliv vores partner i dag!

Tilmeld dig

Det er nemt at blive monteringspartner. Udfyld formularen nedenfor, og så snart du har ansøgt, gennemgår vi dine oplysninger og sender dig en forslagskontrakt. Vores præmis er, at du skal være tilfreds med vores partnerskab, så vores standardkontrakt er tænkt så fair som muligt.

Bliv partner (button)

Om Klar

Klar er en af de hurtigst voksende vinduer og døre virksomheder i Europa, og vi har allerede mere end 60.000 kunder og er live på 6 markeder (og det bliver hurtigt flere). Endnu vigtigere er det, at vi fokuserer på en digital, problemfri og forbedret brugeroplevelse, når man køber komplekse boligforbedringsprodukter - såsom vinduer og døre. Vi har således ingen showrooms og vores produkter er lavet på bestilling. Derfor har vi intet lager med standardiserede produkter.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre