60% rabat

Dreje/kip dobbelt terrassedøre

2 døre 12 ruder

Med deres imponerende bredde og utrolige 12 ruder, vil du få en strøm af naturligt lys og en fantastisk udsigt, mens du samtidig kan regulere temperaturen og ventilationen.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DETD2-12HV

Materialer: Polsk fyrretræ.

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3.

Ramme: 136x68mm.

Karm: 81x68mm.

Hængsler: SILVER.

Håndtag, låse, ventiler, vindbremser: AXA HOME SECURITY.

Forborede monteringshuller: INGEN forborede huller.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse standard, KFV ESPAG.

Panel: Panel med forhøjet og profileret panel på begge sider, med mørke tætningslister.

Slutblik: Justerbar holder.

Glas: Ug=1,1 W/m2K + Swisspacer.

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01.

Maling: Grundmaling: AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94.

Malingsteknologi: Finiture Robot.

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja.

Garanti: 7 år.

BEMÆRK: For hoveddøre med sideparti er sidepartiets minimumsbredde 35 cm. Tag venligst dette i betragtning, når du beregner døråbningen.

Tekniske tegninger

Tag dit hjem til det næste niveau med vores storslåede dreje kip dobbelte terrassedøre! Disse døre er mere end bare en funktionel forbindelse mellem dine indendørs og udendørs rum.

Med muligheden for at åbne og vippe dørene, kan du nemt og bekvemt lufte ud uden at skulle åbne helt op. Og når det kommer til modernitet og design, er vores dreje kip teknologi ubestridte i den moderne arkitektur!

Men det er ikke kun praktiske aspekter, vi er stolte af! Vores dobbelte dreje-kip terrassedøre også kendt for deres fantastiske og smukke design, som vil forbedre ethvert rum, de er installeret i! Og ikke nok med det, så er vores døre udstyret med en ekstraordinær 12 års garanti, hvis du vælger den solide og holdbare træ/alu model, som er en af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så tag springet og forvandl dit hjem med vores dreje kip dobbelte terrassedøre - din ejendom vil aldrig have været smukkere!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti