60% rabat

Dreje/kip dobbelt terrassedøre

2 døre 4 ruder (Midtersprosse)

Med 2 døre og 4 ruder får du maksimalt lys ind fra haven. Vi har også gjort det nemt for dig at finde døren, der passer bedst til dit hjem, da de klare linjer og flotte design gør det til et perfekt match til ethvert hjem.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DETD2-4H

Materialer: Polsk fyrretræ.

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3.

Ramme: 136x68mm.

Karm: 81x68mm.

Hængsler: SILVER.

Håndtag, låse, ventiler, vindbremser: AXA HOME SECURITY.

Forborede monteringshuller: INGEN forborede huller.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse standard, KFV ESPAG.

Panel: Panel med forhøjet og profileret panel på begge sider, med mørke tætningslister.

Slutblik: Justerbar holder.

Glas: Ug=1,1 W/m2K + Swisspacer.

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01.

Maling: Grundmaling: AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94.

Malingsteknologi: Finiture Robot.

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja.

Garanti: 7 år.

BEMÆRK: For hoveddøre med sideparti er sidepartiets minimumsbredde 35 cm. Tag venligst dette i betragtning, når du beregner døråbningen.

Tekniske tegninger

Hvad er bedre end at forbinde dit indre med det ydre i dit hjem? Vores dreje kip dobbelt terrassedøre giver dig den perfekte løsning til at kombinere dine indendørs og udendørs pladser på en elegant og stilfuld måde. Med vores døre kan du åbne op for den smukke natur og bringe den friske luft ind i dit hjem på en praktisk måde.

Hvorfor vælge almindelige døre, når du kan have vores dobbelt så brede døre, der kan åbnes og vippe uafhængigt af hinanden? Og det er ikke bare en standarddør. Med tilt-and-turn- teknologi får du det bedste fra to verdener. Vores døre kan nemlig både hænges op fra siden og åbnes indad som almindelige terrassedøre eller vippes indad som vinduer med vippefunktion for en nem og bekvem måde at lufte ud på.

Vores Dreje kip dobbelt terrassedøre er lavet i to typer, træ og træ/alu, og har en utrolig holdbarhed på hele 12 år, hvis du vælger træ/alu-døren.

Og selvfølgelig er vores dobbelte terrassedøre med tilt-and-turn-teknologi ikke kun nøgleord for elegante og effektive døre. De er også i den billige ende af markedet, uden at gå på kompromis med kvalteten. Så uanset om du ønsker at forbinde dit hjem med naturen, eller du bare ønsker en moderne, lys og luftig bolig, så er vores Dreje kip dobbelt terrassedøre det perfekte valg for dig.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti