Vi danskere tilbringer en god del af året indendørs, og det er nok derfor, vi er blevet så dygtige til at skabe hygge i vores hjem og udnytte lyset mest muligt. Hermed har vinduerne en enorm betydning for indretningen af vores bolig.

Se priser på vinduer

Vi indretter os i høj grad efter lyset i vores nordiske hjem, og udsigten fra stuen og andre vigtige rum spiller en stor rolle.

Der kan være mange årsager til, at du overvejer udskiftning af gamle vinduer.

Er du boligejer ved du sikkert, hvor vigtig beliggenhed er for din bolig, både i forhold til værdi og generel trivsel.

Vinduer har på samme måde enorm betydning for dit hjem; for dine vinduer er afgørende for, hvor meget glæde du får af denne beliggenhed i form af lys og udsigt.

Samtidig spiller vinduer en vigtig rolle i forhold til indeklima, sundhed og muligheder for indretning.

Vores sortiment af Vinduer:

Topstyrede Vinduer
Priser fra 1.199 Kr

Fastkarm Vinduer
Priser fra 549 Kr

Udestueelementer
Priser fra 1.899 Kr
Bondehusvinduer
Priser fra 999 Kr
Sidehængte Vinduer
Priser fra 899 Kr
Dannebrogsvinduer
Priser fra 2.049 Kr
Udestue Vinduer Fastkarm
Priser fra 1.199 Kr
Kombinationsvinduer
Priser fra 1.099 Kr

Der er uendelige muligheder, når det kommer til vinduesudskiftning.

Uanset om du er til romantiske bondehusvinduer, moderne og minimalistiske vinduer med store ruder eller unikke, arkitekttegnede vinduer, skal dine vinduer passe til din bolig.

Overvejer du at skifte vinduer er det en god ide at se på fordele og det stilmæssige aspekt, før du beslutter dig for en vinduestype. Læs mere her.

Samtidig rummer din bolig måske muligheder, du slet ikke havde tænkt over. Du kan f.eks. overveje at udnytte dine vinduer til en ekstra siddeplads i dit hjem og se på, hvordan du kan få mest muligt ud af din boligs potentiale og skabe en fantastisk hyggekrog med udsigt.

Læs også om de nyeste tendenser, der indretter med naturmaterialer og masser af farver eller få et overblik over de mange forskellige vinduestyper, vi tilbyder.

Udskiftning af ruder eller udskiftning af vinduer?

Vi vil rigtig gerne give dig en god oplevelse, når du skal tage stilling til om en udskiftning af vinduer er nødvendig.

Måske er du glad for dine vinduer, og det er ikke altid nødvendigt at udskifte hele vinduesrammen. Udskiftning af ruder alene kan være relevant, hvis det f.eks. handler om sikkerhed i forhold til indbrud, solbeskyttende glas eller glas med høj ydeevne.

Læs her, hvordan du let og hurtigt kan teste dine vinduer.

Indeklima er for alvor kommet på dagsorden de seneste år, i takt med at vi er blevet mere bevidste om sundhed og trivsel.

Med de danske vejrforhold har det særlig betydning med et godt indeklima, da vi tilbringer en god del af årets dage indendørs i hjemmet.

Derfor kan du med fordel tage et kig på dine vinduer, for de kan være en vigtig indiktator for, om din bolig har et sundt indeklima, eller du bør overveje udskiftning af vinduer.

Moderne energiruder kan spare både energi og penge i det lange løb. Du kan blandt se efter, om dine vinduer er CE-mærkede, hvilket betyder, at de lever op til fælles europæiske krav om kvalitet og ydeevne.

Alt i alt kan udskiftning af ruder eller vinduer have stor betydning for indeklimaet i din bolig.

Design dit eget produkt her

Savner du inspiration til at vælge vinduer, kan du prøve at designe et produkt via vores hjemmeside.

Her finder du 8 forskellige vinduestyper, herunder 119 varianter, så du kan vurdere, hvad der passer til din bolig.

Det er vigtigt, at vinduestypen passer til din bolig og stilen, og bondehusvinduer kan f.eks. give et både klassisk og idyllisk look til dit landsted eller fritidshus med nem adgang til den blomstrende have, mens vinduer med store ruder kan fungere rigtig fint til den minimalistiske lejlighed med udsigt.

konfigurer dine vinduer

Du kan med fordel overveje udskiftning af nye ruder, hvis du ønsker at beholde de gamle rammer.

Skift vinduer tilpasset dine behov, der passer til din type af bolig og smag. Hos Klarvinduer kan du gennemgå de forskellige vinduer og døre online og indtaste dine egne vinduesmål via vores hjemmeside. 

 

Fordele ved vinduesudskiftning

Nye ruder er generelt mere energibesparende og giver ofte mere lys samt bedre sikkerhed i forhold til indbrud.

Derfor kan nye vinduer hurtigt blive en god investering, der sparer dig for en del udgifter på lang sigt.

Det er samtidig en nødvendig investering, hvis din bolig er af ældre dato. Du kan hurtigt spare flere tusinde kroner ved udskiftning af ruder i vinduer, og du kan læse mere om energimærke A og B, samt hvor meget du kan forvente at spare på blogindlægget Udskift dine gamle vinduer med nye energivinduer”.