Kip-vinduer

1 fag 4 ruder, indadgående

Oplev den ultimative vinduesoplevelse med vores kip-vinduer! Fås i både træ og træ/alu og med en imponerende 12 års garanti ved træ/alu valg - det bliver ikke bedre end det! Vores 1-fags og 4-rude kip-vinduer åbner ved at vippe indad

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1T-4HV

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Med vores kip-vinduer kan du efterlade vinduet åbent, selv i let regn, og nyde den kølige brise uden at bekymre dig om vand, der trænger ind i dit hjem.

Kip-vinduer er også yderst sikre og fastgjort, selv når de står åbne. Deres største åbning er placeret i toppen, hvilket gør det umuligt for børn eller voksne at falde ud af vinduet ved et uheld.

Vores kip-vinduer er også meget pladsbesparende. Så selv i garager eller kældre, hvor pladsen er trang, kan vores kip-vinduer nemt åbnes uden at skulle fjerne ting fra karmen først.

Og når det kommer til indbrud, kan du stole på vores kip-vinduer. Selv i åben position, vil tyveknægte ikke være i stand til at snige sig ind, uden først at skulle bryde sig ind. Med vores kip-vinduer kan du trygt og roligt forlade dit hjem, velvidende at sikkerheden er i top.

Så hvorfor vælge andet, når vores kip-vinduer med 1 fag og 4 ruder er et af markedets billigste vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten? Kontakt os i dag og se, hvorfor vores kip-vinduer er en ægte vinder på markedet!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti