-60% UDSALG

Dreje/kip vinduer

1 fag 9 ruder, indadgående

Træt af kedelige, énsartede vinduer? Se vores dreje-kip vinduer - den eksklusive og moderne vinduestype, der tilfører dit hjem stil og elegance. Modellen her har et sprosset look med 1 fag og 9 ruder. Med disse vinduer kan du nu åbne dit rum på to forskellige måder, og let rengøre begge sider af vinduet.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1-9HV

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegningerHvad mere kan man ønske sig? Disse Dreje-kip vinduer fås i træ og træ/alu, og i sidstnævnte får du hele 12 års garanti. Og det er endda ikke den eneste garanti, der følger med - disse vinduer er også anerkendt som nogle af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Så hvorfor vente? Vælg Dreje-kip vinduer i dag og opgrader dit hjem med dette innovative vinduessystem, der er både stilfuldt og effektivt!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti