Dreje/kip-vinduer med redningsåbning

2 fag 2 ruder, indadgående

Hvis du vil have mere plads og en ekstra nødudgang i dit hjem, så er vores dreje/kip-vinduer med redningsåbning helt fantastiske! Denne model har 2 fag og 2 ruder. Disse vinduer kommer i både træ og træ/alu, hvilket giver dig mulighed for at finde den bedste løsning for dit hjem. Og hvis du vælger træ/alu får du hele 12 års garanti!

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2VST

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Disse vinduer har en fantastisk bred åbning, som giver dig ekstra muligheder i en nødsituation som en brand. Samtidig giver den større åbning dig mulighed for at flygte, så du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Og vores vinduer giver dig også mulighed for at have store genstande i dit hjem uden at bekymre dig om små døre og smalle gyder.

Søger du en fantastisk udsigt og god ventilation, så er vores vinduer med bevægelige midterstolper det perfekte valg for dig! Med disse vinduer får du muligheden for at åbne op og få frisk luft ind, mens du samtidig får et forbløffende udsyn. Og for at gøre det endnu bedre, kan du transportere store og tunge genstande gennem vinduet uden problemer!

Vores vinduer er kendt for sin stærke kvalitet, og giver dit hjem det stilfulde og praktiske touch, som det har brug for. Vores vinduer er udformet med dit hjem i tankerne, så du kan designe det, som passer perfekt til din indretning. Og du kan være sikker på, at du får et af markedets bedste vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores vinduer er det bedste valg for dig og din familie!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti