Dreje/kip terrassedøre

1 fyldning 2 ruder

Leder du efter terrassedøre, der er så smarte og moderne, at dine naboer vil blive grønne af misundelse? Så bør du tage et kig på vores dreje/kip terrassedøre med 1 fyldning og 2 ruder!

PRODUKTINFO

Produktnummer: DETD1-2MGF-2H

Materialer: Polsk fyrretræ.

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3.

Ramme: 136x68mm.

Karm: 81x68mm.

Hængsler: SILVER.

Håndtag, låse, ventiler, vindbremser: AXA HOME SECURITY.

Forborede monteringshuller: INGEN forborede huller.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse standard, KFV ESPAG.

Panel: Panel med forhøjet og profileret panel på begge sider, med mørke tætningslister.

Slutblik: Justerbar holder.

Glas: Ug=1,1 W/m2K + Swisspacer.

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01.

Maling: Grundmaling: AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94.

Malingsteknologi: Finiture Robot.

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja.

Garanti: 7 år.

BEMÆRK: For hoveddøre med sideparti er sidepartiets minimumsbredde 35 cm. Tag venligst dette i betragtning, når du beregner døråbningen.

Tekniske tegninger

Disse døre er virkelig noget særligt og har en række fordele, som du ikke finder i andre terrassedøre.

Med vores døre får du den geniale dreje/kip-funktion, som gør det muligt at åbne døren indad som et kip-vindue. Samtidig har du mulighed for en blid, kontinuerlig ventilation i tilt positionen, selv når det regner let. Du kan justere åbningen med en saksegear – så du kan ventilere sikkert, selv når du ikke er hjemme.

Desuden er vores døre kendt for deres fantastiske isoleringsevne, der holder varmen inde om vinteren og kulden ude om sommeren. Og delvist på grund af dette, og delvist på grund af deres nemme betjening og rengøring, er vores dreje/kip terrassedøre ideelle for alle dem, der ikke vil spilde tid med vedligeholdelse.

Vores dreje/kip terrassedøre fås i både træ og i træ/alu udgaver, hvor sidstnævnte kommer med en imponerende garanti på hele 12 år! Og selvom vores døre er blandt de billigste på markedet, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Så glem alt om kedelige terrassedøre og invester i vores dreje/kip terrassedøre med 1 fyldning og 2 ruder i dag – så kan du nyde alle de fordele, som vores unikke funktioner kan tilbyde!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti