60% rabat

Dobbelt Facadedør

2 fyldninger 12 ruder

Vores døre med dobbelt fyldning og 12 ruder giver dit hjem et fascinerende og unikt udseende, der vil få alle til at stoppe op på gaden. Så gør dit hjem til et inspirerende og fantastisk sted med Klars dobbelte facadedøre. Vi ved, at vi har det perfekte design til dig og dit hjem!

VAREINFO

Varenummer: DFD1-6K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Gør dit hjem til et imponerende mesterværk med vores unikke og stilfulde dobbelte facadedøre - den ultimative velkomst til dit hjem! Med vores døre får du både sikkerhed og elegance i ét! Vores døre kommer i både træ og træ/alu, og du kan være sikker på, at de vil holde i mange år fremover. Skal du have træ/alu, kan du endda nyde en 12-årig garanti!

Klars døre er kendt for deres enestående kvalitet og omfattende tilpasningsmuligheder. Vi bruger kun FSC-certificeret langsomt voksende fyrretræ, som betyder, at dine døre vil være holdbare og slidstærke. Og det bedste? Vores priser er markedets laveste - så du kan få kvalitet uden at betale en formue! Hos Klar er vi også fortalere for DIY, så det er nemt for selv førstegangs-gør-det-selv-ere at installere deres egen dør uden at skulle kalde en professionel. Gør-det-selv og spar penge og tid, mens du nyder tilfredsstillelsen af at have installeret dit nye smukke element selv.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti