60% rabat

Dobbelt Facadedør

4 fyldninger

Opgrader din hjemmets indgang til noget ud over det sædvanlige med vores fantastiske dobbelt facadedøre! Disse døre er mere end bare en funktionel indgang - de tilføjer stil og beskyttelse til dit hjem med fire fyldninger og ingen glas.

VAREINFO

Varenummer: DFD2V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Hos Klars er vores døre fremstillet af FSC-certificeret langsomt voksende fyrretræ og tilpasset efter dine ønsker og behov. Men selv med vores førsteklasses kvalitet, er vi stadig en af markedets billigste muligheder for dobbelt facade døre!

Vores døre giver dig mulighed for at designe din indgang præcis som du vil have den. Ikke alene er de tilgængelige i forskellige farver, størrelser og materialer (inklusive træ/alu), men vi tilbyder også et stort udvalg af håndtag og tilbehør. Og med robuste låse kan du føle dig tryg og sikker i dit eget hjem.

Vores dobbelt facade døre er perfekte til dem, der ønsker at gøre det selv - det er nemt at installere dem selv og spare penge på professionelle. Og hvis du vælger træ/alu-modellen, får du endda 12 års garanti!

Giv dit hjem den opgradering, det fortjener, og oplev den imponerende stil og sikkerhed med vores dobbelt facade døre i topkvalitet. Der er ingen bedre måde at give dit hjem et unikt udseende end med Klars!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti