Udhusdøre - Isoleret kvalitetsdøre

Har du dele af boligen, som er uopvarmet, og derfor bliver utrolig kold om vinteren? Så burde du overveje at investere i en udhusdør.

Forestil dig, at du kan opholde dig i skuret eller garagen, uden at skulle klæde dig på til en vinterekspedition. Har du en drøm om at kunne nyde lys og natur året rundt fra en havestue, er en udhusdør også ideel til at holde på varmen. I det følgende går vi i dybden med fordelene ved en udhusdør.

Udover nye energivenlige døre, kan du ligeledes holde på varmen med 3-lags vinduer og derved også spare på dit energiforbrug.

Læs med nedenfor og lær mere om fordelene ved nye døre.

Hvilke isolerende muligheder giver en ny udhusdør?

En udhusdør skal forstås som en yderdør, facadedør eller terrassedør. Kært barn har mange navne. Så længe det er i forbindelse med udhuse og havestuer, betegnes det som en udhusdør.

Det er vigtigt, at du vælger den rette dør, vinduer og evt. udestueelementer i forbindelse med et udhus eller en havestue. Uanset om du overvejer at bygge nyt eller optimere dit nuværende udhus eller havestue, er det vigtigt at have en god dør, som holder rummet tørt, vindtæt og varmt.

Lenes flotte skur har vinduer og døre fra Klar

Her vises et skønt nyt udhus hos en af vores glade kunder med hendes nye dobbelt facadedør.

Hvordan bliver dit udhus bedst isoleret med en ny udhusdør?

Et udhus kan være et skur, atelier eller brændeskur, men kan også være et værksted, hvor du kan dyrke hobbyer eller arbejde på spændende projekter.

Som udgangspunkt er udhuse beregnet til opbevaring, og må derfor ikke bruges til beboelse. Derfor er der som regel ikke varme og det kan være en fordel at isolere effektivt. Vores Premium Energi+ produkter kan modstå meget af kulden i løbet af de kolde dage i efteråret og vinteren.

Her undgår du også den fugt og kondens, der kan ske året rundt med det danske klima. Med den rigtige dør eller de perfekte vinduer, kan du gøre dit værksted til et hyggeligt sted at være, og sikre at dit opbevaringsrum ikke beskadiger de ting, du har stående. Endelig kan du vælge matteret glas i from af Satinovo eller Ornament glas, så nysgerrige blikke ikke kan se hvad du opbevarer udefra.

Dobbelt terrassedør med 12 ruder i dagligstue

Her ses en ny flot dør hos en af vores glade kunder med hendes dobbelt terrassedør med 12 ruder i fokus

Hvordan får jeg en dejlig isoleret havestue med en udhusdør?

Drømmer du om at kunne sidde og nyde haveudsigten fra din bolig, uden at skulle sætte sofaen helt op mod vinduerne?

En havestue eller udestue, er sådan set en overdækket terrasse. Desuden er en udestue en tilbygning til et hus, hvor der oftest vælges store og mange glaspartier.

På den måde bliver havestuen hurtigere varmet op af solen og du får bedre lysindfald til hele huset. Her bør din udhusdør have glaspartier, så du får den optimale udsigt. Når det kommer til efteråret og vinteren bør du overveje at din udhusdør, vinduer og udestueelementer skal have den bedste isoleringseffekt med 3-lags vinduer.

Når det begynder at blive varmt i slut foråret og i løbet af sommeren, kan den store glasfacade pludseligt gå fra at være din ven til fjende. Her kan du med fordel vælge udluftningsventiler til dine udestueelementer, vinduer og døre.

Så kan du lufte ud, uden at skulle åbne for nogle af vinduerne. Du vil kunne nyde din havestue og din udsigt med en behagelig varme og helt uden træk. Bor du tæt på en trafikeret vej eller i et støjende område, kan du overveje støjdæmpende Lydglas til dine elementer i havestuen.

Værd at vide om vedligeholdelse med udhusdøre

Hvis du vælger produkter lavet af fyrretræ, skal du være opmærksom på, at disse skal males en gang hver ca. 3. år. Vær også ekstra opmærksom på fugt, svamp og lign. og gør noget ved det i god tid.

Til gengæld kan du med fordel vælge dine elementer i træ/alu, som er næsten vedligeholdelsesfrie. Du kan vælge forskellige farver udefra og indefra på elementer i træ/alu, så du kan sætte dit eget kunstneriske præg på dit værksted eller din havestue. Læs mere om fordelene på vores træ/alu produkter her.

Vent lige et øjeblik inden du køber en udhusdør!

Kan du allerede se dit nye udhus eller havestue for dig? Så er det bare at springe ud i det! Sørg dog for at få målt op korrekt, så du undgår dyre fejl, og måske får de forkerte elementer hjem!

Hvis du selv eller en i huset er handyman, så se vores guide til opmåling her.

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
694,27 kr.
 381,85 kr.
45%
Fra 
2272,86 kr.
 1136,43 kr.
50%
Relateret indhold