Kip-vinduer

1 fag 2 ruder, indadgående

Kip-vinduet med 1 fag, 2 ruder og en vandret sprosse er det ultimative valg til dig, der ønsker alsidighed, sikkerhed og pladsøkonomi. Disse vinduer åbner indad, så du kan nyde frisk luft og ventilering, uden at bekymre dig om at få vand ind i dit hjem.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1T-2H

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Træd op, træd frem - det er tid til at opdage kip-vinduets formidable fordele! Vi har et stort udvalg af vinduer, inklusiv kip-vinduer i både træ og træ/alu. Vores træ/alu kip-vinduer har en garanti på hele 12 år!

Med kip-vinduers sikre fastgørelse, kan du være helt rolig, selv hvis dit barn eller en voksen råber ud gennem vinduet. De største åbninger er placeret øverst, hvilket gør det umuligt at falde ud ved et uheld.

Pladsøkonomien er også en kæmpe fordel! Modsætningsvis til karmvinduer eller dreje- og vippe-vinduer, kip-vinduer kan åbnes selv når du har ting på vindueskarmen. Dette er især praktisk i garager og kældre, hvor pladsen ofte er begrænset.

Og vi har også gode nyheder til din pengepung - vores kip-vinduer er en af markedets billigste, og du kan være sikker på at få høj kvalitet uden at kompromittere på sikkerhed eller funktion.

Så hvad venter du på? Kontakt os i dag for mere information om vores fantastiske kip-vinduer!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti