-60% UDSALG

Dreje/kip vinduer

2 fag 8 ruder, indadgående

Vores dreje-kip vinduer med 2 fag og 8 ruder er et af markedets billigste, men der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Bestil dine vinduer i dag og få den bedste mulighed for fleksibilitet og sikkerhed i dit hjem. Og vælg selv om du vil have dem i træ eller træ/alu, så du kan få den stil, du ønsker.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2-8HV

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Gør dit hjem mere fleksibelt og stilfuldt med vores drømmende dreje-kip vinduer! Disse innovative vinduer giver dig mulighed for at vælge mellem hele to forskellige åbningsmetoder, så du kan lufte ud på enhver tænkelig måde. Vores vinduer fås i både træ og træ/alu og giver dig 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu løsningen.

Derudover er vores vinduer udstyret med den mest avancerede Espagnolette låsemekanisme på markedet, så du kan hvile trygt i, at dine vinduer er sikkert lukket og låst, selv når du ikke er hjemme. Disse vinduer er det perfekte valg for enhver, der går op i både design og sikkerhed.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti