-60% UDSALG

Dreje/kip vinduer

2 fag 2 ruder, indadgående

Er du træt af at skulle vælge mellem forskellige typer af vinduer til din vinduesudskiftning? Frygt ej, for med vores dreje-kip vindue kan du få det bedste fra begge verdener! Vores vindue har 2 fag og 2 ruder og åbnes let indad for nem rengøring og udluftning

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Nyd frisk luft uden at bekymre dig om vind og regn med vores smarte og alsidige vinduessystem, som kan åbnes på to forskellige måder. Tilt det indad i toppen for beskyttet ventilation eller åbn det som en kassevindue og nyd den store åbningsagning - valget er dit.

Men vent, der er mere! Vores Dreje-kip vindue fås både i træ og træ/alu og er en af markedets billigste, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hvis du investerer i træ/alu-versionen, får du endda 12 års garanti!

Hvorfor fortsætte med at lide med et kedeligt vindue? Ring til os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dit hjem - en løsning, som er både praktisk og stilfuld!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti