-60% UDSALG

Dreje/kip vinduer

1 fag 2 ruder (V), indadgående

Vores vinduer er det bedste af begge verdener, da de tilbyder funktionalitet og et moderne, stilfuldt design, der vil bringe dit hjem til det næste niveau. 1 fag og 2 ruder med en lodret sprosse giver et moderne look.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1-2V

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Gør dit hjem endnu mere hug-venligt med vores dreje-kip vinduer i træ eller træ/alu! Disse uhørt cool vinduer inkluderer en unik 2-i-1 åbningsfunktion, som ingen andre vinduer kan matche. Den ene åbningsmetode er lige så let som et kipvindue, hvor vinduet vipper indad i toppen ved hjælp af vippebeslag.

Den anden åbningsmetode er som et standard-vindue, hvor vinduesrammen er forbundet til rammen på et beslag og kan drejes sidelæns indad for en mere komfortabel åbning.

Og som om det ikke var nok, vil du også modtage en 12-årig garanti, hvis du vælger vores træ/alu vinduer - alt sammen til en af markedets bedste priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Så hvad venter du på? Gør dit hjem til et paradis med vores dreje-kip vinduer i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti