-60% UDSALG

Dreje/kip vinduer

1 fag 1 rude, indadgående

En gedigen klassiker med vores dreje-kip vindue med 1 fag og 1 rude. Få uhørt nemt rengøring og et moderne, elegant design i én pakke, der kan åbnes på to forskellige måder.

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK1

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegninger

Gunstige og alsidige vinduer - med markedets bedste pris og kvalitet! Vil du have adskillige muligheder for at åbne dit vindue? Så er et dreje-kip vindue svaret på dine drømme!

Forskellen ligger i detaljerne - og det er netop, hvad du får med vores dreje-kip vinduer. Med vores sofistikerede mekanisme kan du justere luftindtaget efter dine præferencer - fra åbent til helt lukket. Og det bliver endnu bedre, for vinduet er nemt at betjene og sikkert at åbne helt på samme tid.

Vores dreje-kip vindue fås i træ eller træ/alu, og det er en af markedets billigste vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hvis du vælger træ/alu, får du 12 års garanti på vinduet. Så vær smart og vælg vores dreje-kip vindue - og få kvalitet til en fantastisk pris!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti