Dreje/kip-vinduer med redningsåbning

2 fag 2 ruder (drej-kip højre), indadgående

Få den bredeste åbning og en ekstra flugtrute med vores fantastiske dreje/kip-vinduer med redningsåbning. Elementet har 2 fag og 2 ruder, hvor dreje-kip funktionen fås i højre fag. Disse vinduer er perfekte som redningsåbning, men også til at transportere store møbler ind i dit hjem - selv når du har en lille indgangsdør eller smalle trapper!

PRODUKTINFO

Produktnummer: DEK2HST

Materialer: Polsk fyrretræ

Trækvalitet: Vægt - ca. 500 kg/m3

Ramme: 68x80mm

Karm: 68x81mm

Hængsler, håndtag, låse, ventilationsåbninger, friktionsbremse: TITAN hardware group, SIEGENIA. Håndtag HOPPE. AERECO ventilationsfirma

Forborede huller til fastgørelse: INGEN forborede huller

Specifikationer for glas: 4/16Ar/4LE + Warm Edge afstandsstykke (standard klart glas). Swisspacer i sort

Glas ydeevne: Ug =1,1W/m2K

Vinduernes ydeevne: Uw = 1,5 W/m2K - for det mindste vindue 500x500mm| Uw = 1,26 W/m2K - for det største vindue 1500x1800mm

Træbehandling: TEKNOL AQUA 1410-01

Maling: Grundmaling AQUAPRIMER 2900-02 Mellemlag AQUAFILLER 5000 Topcoat AQUATOP 2600-94

Malingsteknologi: Finiture Robot

Fremstillet efter din skræddersyede ordre: Målene bestemmes af dit projekt, og vores højteknologiske fabrik tager sig af resten.

CE-mærkning: Ja

Garanti: 7 år

Tekniske tegningerMed vores vinduer med dreje-kip funktion og bevægelig midterstolpe behøver du ikke gå på kompromis med plads eller stil. Du kan nyde den bedste udsigt med et kontinuerligt fast glasvindue. Og det bedste af alt? Vores vinduer kan fås i træ eller træ/alu og har hele 12 års garanti, hvis det er træ/alu. Du får en topkvalitet til en utrolig fordelagtig pris!

Vores bevægelige midterstolpe vinduer har allerede hjulpet mange med at flytte store genstande som sofaer, borde, kunst og endda flygler ind i gamle huse med smalle trapper. Lad vores vinduer give dig fleksibiliteten til at opfylde dine behov - uden at skulle gå på kompromis med noget! Så slå til nu og vælg den stil, der passer bedst til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti