60% UDSALG + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Klar til nye vinduespriser? image

Klar til nye vinduespriser?

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm13.08.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hos Klar går vi meget op i at være pris transparente, og vi har også den holdning, at det at skifte vinduer og døre ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Derfor har vi sammenlignet et tilbud fra en tømrer, med vores eget tilbud på det samme boligprojekt. 

Projektet er en lejlighed på Nørrebro, hvor alle vinduerne skal skiftes. Det er en smuk, ældre bygning med dannebrogsvinduer, og kunden ønsker selvfølgelig at beholde den eksisterende æstetik. Der er ialt 8 vinduer der skal skiftes, 4 vinduer (2 fag, 4 ruder) til stuen, 2 vinduer (2 fag, 4 ruder) til soveværelset, 1 vindue (2 fag, 4 ruder) til køkkenet og til sidst, 1 vindue (1 fag, 2 ruder) til badeværelset. Alle vinduerne skal være dannebrogsvinduer, så de ligner de gamle.

Tilbuddet fra tømreren med montering lyder på 176.500 kr. 
Klars tilbud med montering: 95.145 kr. 

tilbud 1
tilbud 2

Billedet viser tegningerne fra tømreren med de specifikke mål og detaljer. Navne og adresser er selvfølgelig fjernet.  

Klars tilbud

Billedet her viser Klars tilbud på de samme vinduer.

Dvs at du som kunde kan spare lidt over 80.000 kr. hvis du køber dine dannebrogsvinduer fra Klar, inklusiv montering. Så er der luft i økonomien til at fokusere på de andre ting der også er vigtige. Det er selvfølgelig værd at notere at, vi for nylig har lanceret vores monteringsservice, med entreprenørselskabet Opbyg, så dine vinduer vil blive monteret af en tømrer.

Hvis du har lyst til at spare flere penge, kan du montere dine vinduer selv. Se vores monteringsguide her.