60% UDSALG + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Hvorfor vælge dreje/kip vinduer? image

Hvorfor vælge dreje/kip vinduer?

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm20.08.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hvad er et dreje/kip vindue? 

Et af vores mest populære vinduer af god grund. Et dreje/kip vinduet åbnes ved at vippe indad, og drejefunktionen giver mulighed for at rengøre vinduet nemt. Dreje/kip vinduet giver derfor mange fordele. Grundet deres minimalistiske stil, passer dreje/kip vinduer til mange forskellige boligtyper, og er derfor altid et sikkert valg. 

Hvorfor vælge dreje/kip vinduer? 

  1. Det er et nemt vindue at gøre rent, både på den indre rude og den ydre rude. Derfor passer netop dette vindue godt til boliger, der ligger over 1. sal, eller på de øverste etager.

  2. På grund af deres konstruktion, er det af sikkerhedsmæssige grunde, et af de bedste vinduer. Idet vinduet åbnes foroven, er der ingen risiko for at falde ud af vinduet.

  3. Det er et vindue, der er nemt at håndtere, idet vægten er fordelt lige over hele rammen modsat sidehængte vinduer. 

  4. Det er et plads bevarende vindue.

  5. Hvis du er en person der elsker at dekorere din vindueskarm med en masse flotte planter, lysestager og billedrammer, er dette vindue perfekt til dig. Du kan nemt åbne vinduet uden at skulle fjerne alle dine dekorationer. 

  6. Vinduet kan stå åbent i let regn, uden at lukke noget vand ind. 

  7. Vinduet er rigtigt god til at ventilere. 

Hvor passer de bedst? 

Grundet sikkerhedsmæssige årsager passer kip vinduer godt til kælder, garage eller loftrum, idet det er svært for indbrudstyve at kravle ind uden at bryde dem op først. Selv hvis du glemmer at lukke vinduet, er risikoen stadig lavere end andre vinduer. 


Som nævnt foroven, er det et vindue, der er svært at falde ud af. Så hvis du har børn eller små kæledyr, og bor på en højere etage, er det et optimalt vindue for dig.

Hvis du ønsker ekstra sikkerhed, kan du med fordel vælge vores dreje/kip vinduer med sikkerhedsåbning. Dette vindue har en bevægelig midterstolpe, som giver en bred åbning. Det vil sige at, i nødstilfælde, har du en eksta udgang.