60% rabat
Aluminium - Fordele og besparelser ved at bruge aluminium image

Aluminium - Fordele og besparelser ved at bruge aluminium

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hvorfor er aluminium godt, at bruge i vinduer og døre?

Aluminium bruges i dag til alt fra bildele, stole, gryder mv. og nu også som skærm på træ/alu vinduer. Aluminiumsprofilerne presses ud i gennem en form ligesom vaniljekranse til jul. Denne process hedder ekskludering og gør det altså muligt, at udforme aluminium til blandt andet de profiler, vi hos Klar bruger til at sætte uden på det traditionelle trævinduer.

Hvorfor gør man det? Man bruger aluminium for at forlænge elementets levetid og minimere behovet for vedligeholdelse. 

Påvirker UV-strålerne mit vindue?

Svaret er JA! Aluminiumsprofilerne beskytter nemlig træet for solens nedbrydende UV stråler og forlænger dermed produktets levetid væsentligt.

Skal man ikke vedligeholde træ/alu elementer? 

Jo! Til trods for at vedligeholdelsen minimeres, skal dine vinduer og døre stadig vedligeholdes med årlig smøring af alle hængsler og bevægelige beslag for at produkterne fungerer problemfrit i hele elementets levetid. 

Hvad hvis jeg skal udskifte mine ruder?

Hvis uheldet har været ude og profilerne er blevet beskadiget - kan aluminiumsprofilerne afmonteres. Alle aluminiumsprofiler til vinduer og døre er pulverlakeret, hvilket giver profilerne en ekstraordinær hårdfør overflade, der holder i mange år. Skulle overfladen med tiden blive mat af vejrligets nedbrydning, så kan de pulverlakerede alu-profiler hurtigt poleres op igen, som hvis det var en bil.