Facadedørsparti

6 fyldninger 2 ruder

Vores facadedørsparti med 6 fyldninger og 2 ruder kan tilpasses efter dine ønsker og mål, og vi tilbyder en velkendt pålidelig kvalitet til en lav pris. Du kan endda vælge mellem træ og træ/alu og nyde godt af 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu.

VAREINFO

Varenummer: FDSP1K4V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Har du nogensinde tænkt på en facadedør med sideparti? Det er en fantastisk måde at tilføje stil og en ekstra dimension til dit hjem. Lad din kreativitet flyde og tilføj en bredere åbning ved dørtrinnet for at imponere dine gæster og skille dig ud fra mængden. Vores facadedør med sideparti er ikke kun en smuk tilføjelse til dit hjem, men den bidrager også til en luksuriøs følelse. Med mere plads til at boltre sig i, kan du endda føle dig som kongen af dit eget slot.

"Sidepartiers" formål er at bringe masser af lys ind i dit hjem og forbedre synligheden. Det gør også dit hjem meget mere indbydende og mindre lukket for omverdenen.

Så kom ind og lad os hjælpe dig med at skræddersy den perfekte dør til dit hjem. Vores facadedør med sideparti vil helt sikkert få dit hjem til at se fantastisk ud, og du vil nyde godt af dens skønhed og funktionalitet i mange år fremover.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti