BLACK-FRIDAY-IDENYT-FINAL-6.jpg

 

 

Benyt de gode priser inden de forsvinder!

Vi er gået all-in på den amerikansk-inspirerede tilbudsdag, som altid ligger fredagen efter Thanksgiving.

Vi tilbyder 40-50% rabat i 72 timer. Vores suverænt bedste tilbud til dato gælder for samtlige vinduer og døre. Det vil sige du også kan specialdesigne vinduer helt efter dine præferencer og tilbyde de funktioner de ønsker, og stadig nyde godt af rabatten.
Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og tidspunktet er derfor perfekt til at sikre sig bedre isolerende vinduer og døre til årets laveste priser:

1Klarvinduer ser sort
”Sort Fredag” markerer lanceringsdagen for vores mest ambitiøse tilbudskampagne til dato. Vi er normalt ikke sortseere, men med Black Friday gør vi en undtagelse. Vi har presset vores priser helt ned, for at give dig en helt unik mulighed for renovering til lavpris! Samtidig er du sikret høj kvalitet med 10 års garanti. 
23 dage med halv pris
Fra Black Friday, fredag d. 29/11, til og med søndag d. 1/12 får du 40-50% på hele vores sortiment. Uanset om du er på udkig efter nye vinduer eller døre, får du den velkendte, høje kvalitet til uhørt lave priser. Nu kan du shoppe dig til en opgradering af dine gamle vinduer uden at skulle sprænge budgettet.  
3Slå til mens tid er
”Tid er penge” har aldrig været mere rigtigt end når det kommer til Black Friday. Vores lavpris-kampagne gælder kun henover weekenden, så hvil ikke på laurbærrene, før du har placeret din ordre på Klarvinduer.dk. Husk at vi garanterer hurtig levering, så du kan få monteret dine vinduer og døre før jul. 

Forkæl dig selv og dit hjem med en vinduesopgradering eller giv dine døre et løft. Du vælger, og vi kvitterer med at hakke din pris midt over. Mangler du inspiration, kan du læse, hvad andre danskere siger om at handle med os. Bliv klogere her.