Hotellet i den svenske natur

Rallarhustruns

Oplev hvordan hotelejer Martin har forvandlet funktionalitet og udseende med Klar produkter.

Se video (1:17 min)

Svensk idyl: Hotel renovering med vinduer og døre

Midt i naturen, et kort stykke fra byen Hässleholm i den sydlige del af Sverige ligger Rallarhustruns hotel. Hotellet er omringet af træer, vandrestier og små flodløb og det er dermed det perfekte sted til ro og fordybning. Kom med os på besøg på hotellet!

Martin, ejeren af Rallarhustruns ønsker at hotellet skal blive en destination for naturglade mennesker fra hele verden. For øge hotellets komfort og sikkerhed, har Martin valgt at renovere hotellets værelser med i alt 20 vinduer og 10 døre fra Klar.

Dobbelt terrassedør fra Klar

Dobbelt terrassedør bringer naturen tættere

I Rallarhustruns hovedbygning hvor receptionen og restauranten befinder sig, har Martin valgt at placere en dobbelt terrassedør med 12 ruder. Det giver gæsterne nem adgang til hotellets udendørs område og er en fantastisk måde at forbinde inde og ude. Om sommeren er det en fordel at begge døre kan åbnes op.

Topstyret vindue fra Klar

Topstyret vindue giver ventilation

På hottellets badeværelser har Martin valgt et topstyret vindue. Et topstyret vindue er et klassisk valg og giver gode ventilationsmuligheder - især til et rum som et badeværelse. Vælg en udluftningsventil til dit vindue og få muligheden for at udlufte uden at åbne vinduet.

Facadedør fra Klar

En facadedør med sikkerhedslås

I hotellets to tilbygninger som er placeret på den anden side af hovedbygningen, har Martin valgt en facadedør med 1 fyldning og 6 ruder. Vores facadedøre har en 3-punkts lås som giver bedre sikkerhed. En facadedør er en god løsning til mange forskellige hjem og rum, da de er robuste og har håndtag både udvendigt og indvendigt.


Play video icon

Besøg Rallarhustruns hotellet

Se videoen og lær mere om Rallarhustruns og hvordan Martin ønsker at skabe en feriedestination for naturglade gæster (1:17 min). Her viser Martin hvordan de nye vinduer og døre har forvandlet stedet.

Rallarhustruns Hotel

Om Rallarhustruns veranda & logi

Rallarhustruns veranda & logi ligger i det smukke skovmiljø kun 1,5 time fra København og tilbyder afslappet hygge & overnatning i charmerende nybyggede værelser. Du kan læse mere om hotellet og de oplevelser der tilbydes på deres hjemmeside.

Blev du inspireret?

Du kan finde præcis de vinduer og døre som du har brug for til dit projekt på vores hjemmeside. Start dit renoveringsprojekt ved at måle op, læs hvordan du måler op her.