Ingen fordyrende mellemled

Som du måske selv tidligere har erfaret, er det ofte tilfældet, at hvis man vil have noget gjort ordentligt, må man gøre det selv. Hos Klarvinduer opererer vi med et unikt koncept, som følger denne devise og som sætter en ny markedsstandard for vinduer og døre.

skema over forklaring med ingen fordyrende mellemled

Vi har nemlig skåret alle fordyrende mellemled væk, hvilket reducerer risikoen for logistiske fejl, misforståelser og anden problematik, der udmønter sig i utilfredsstillende resultater. Vores simple forretningsmodel tilbyder dig en række unikke fordele, du ikke finder andre steder på det danske marked.

Vi er nemlig først og fremmest i stand til at holde både pris og leveringstid i bund og kvaliteten på vores døre og vinduer i top! Engros- og butiksled er normalvist med til at sætte slutprisen kraftigt i vejret, så ved at skære disse led fra, har vi opnået en ekstremt effektiv proces, som vi har kontrol over fra start til slut.

Efter at have produceret dine nye vinduer og døre på vores fabrik, sender vi straks produkterne direkte hjem til dig. Med vores 3-4 ugers leveringstid ligger vi derfor også væsentligt under de leveringstider du normalt finder hos leverandører af vinduer og døre i Danmark.

Som med andre hastigt voksende internet webshops, er vi overbeviste om, at less is more. Vi søger til enhver tid at imødekomme og om muligt overgå dine forventninger, og ved at skære alle fordyrende mellemled væk, øger vi chancerne for at kunne skabe mere værdi for dig!

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre