-60% UDSALG

Dobbelt Terrassedør

20 ruder

Vores dobbelt terrassedør med 20 ruder er et mesterværk af form og funktion. Det er intet mindre end en æstetisk og praktisk triumf. Den formår at kombinere det smukkeste design med den største mængde af naturligt lys, som du kan tænke dig. Vi tilbyder denne smukke dør i to forskellige materialer: træ og træ/alu!

VAREINFO

Varenummer: DTD1-10K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vi er så overbeviste om vores produkts kvalitet og levetid, at vi giver 12 års garanti på vores træ/alu model. Ja, du læste rigtigt - kvaliteten er så fantastisk, at vi kan give dig en helt uovertruffen garanti.

Men nok om det tekniske - lad os tage et kig på det vigtigste: designet. Vores dobbelte terrassedør er som et mesterværk på din terrasse.

Når du åbner døren, vil du kunne mærke en bølge af frisk luft og sommer, som strømmer ind i dit hjem. Det er en oplevelse, som du aldrig vil være i stand til at glemme.

Lad os heller ikke glemme prisen - vores Dobbelt Terrassedør med 20 ruder er en af de billigste på markedet. Det betyder dog ikke, at vi har gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod! Vores dør er faktisk en af de stærkeste og mest holdbare, og vi er stolte af at tilbyde en dør af så høj kvalitet til en så fantastisk pris.

Så hvis du vil blive ejer af en smuk, holdbar og prisvenlig terrassedør i ekstraordinære design og materialer, så skal du vælge vores Dobbelt Terrassedør med 20 ruder. Din terrasse vil aldrig se bedre ud!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti