Sidehængte vinduer

Sidehængt vindue, 2 fag 2 ruder

Vores 2-fags sidehængte vindue med 2 ruder byder på optimalt lysindfald og udsigtsmuligheder, og er det perfekte valg, hvis du leder efter stilfuld funktionalitet til små rum. Og de kan endda bruges til renoveringsprojekter, hvor du vil bevare det originale designs udseende, men stadig drage fordel af moderne vinduer.

VAREINFO

Varenummer: SH2-2

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Oplev den ultimative vinduesstil med vores smukke og moderne sidenhængte vinduer! Disse vinduer er fabulerende og fremviser en elegant, minimalistisk design, der vil give dit hjem eller kontor et ekstra touch af stilfuld elegance. De kommer i to sensationelle varianter: træ og træ/alu, som giver dig frihed til at vælge, hvad der bedst passer dine behov og din egen stil.

Hvem har sagt, at kvalitet er dyrt? Vores vinduer tilbyder markedets bedste kvalitet til en yderst overkommelig pris. Og hvis du beslutter dig for træ/alu, så får du endda vores ekstraordinære 12-års garanti inkluderet!

Derudover er vores vinduer miljøvenlige og energieffektive, takket være deres indbyggede isoleringsløsninger - perfekte til at spare på energiregningerne og tage vare på vores planet.

Alt i alt, ikke alene vil vores vinduer tilføje stil og elegance til dit hjem eller kontor, men de vil også vare i mange år og holde med deres holdbare konstruktion. Så tøv ikke, og giv dit sted den elegante opdatering, som du har brug for med vores fremragende seje vinduer!"

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti