Fastkarm vinduer

1 fag 1 rude

Bring mere liv og lys ind i dit hjem med det fantastiske fastkarmsvindue på 1 fag 1 rude! Med sin enkle og moderne stil passer dette vindue perfekt til enhver bolig. Det fås i både træ og træ/alu, samt med valget mellem 2- og 3-lags-glas. Og det bedste af det hele? Det er et af markedets billigste vinduer, uden at der er gået på kompromis med kvaliteten.

VAREINFO

Varenummer: FK1

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med en garanti på op til 12 år, er det let at vedligeholde og fuldstændigt uimodståeligt. Det er perfekt til de mindre rum, hvor du ønsker naturligt lys, uden at have behov for ventilation. Og med muligheden for valgfri ventilation kan du forbedre luftcirkulationen i dit hjem, hvor du bevarer vinduets enkle og smukke design.

Så hvis du søger efter et vindue, der kan give masser af lys og liv til dit hjem, så er Fastkarm vinduet det rette valg for dig! Og med muligheden for at vælge mellem træ og træ/alu, plus dobbelt eller tredobbelt glas, kan du finde lige den model, der passer til både dit hjem og dit budget. Så hop med på bølgen af lys og liv - køb dit nye Fastkarm vindue i dag.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti