60% rabat

Fastkarmsvinduer til udestue

2 fag 2 ruder

Hvorfor nøjes med en almindelig have, når du kan udvide din udendørsoplevelse med en fantastisk udestue? Den perfekte måde at tilføje et nyt livligt look til dit hjem. Med vores fastkarmsudestuevindue med 2 fag og 2 ruder kan du nyde en fantastisk glasvæg-look, så du kan føle dig tæt på naturen og få masser af lysindfald.

VAREINFO

Varenummer: KE2-2VM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en høj glas-til-overflade ratio, som giver dig den bedste lysindfald mulighed. Derudover kan du vælge mellem vores træ/træ-aluminium eller dobbelt/trippel-ruder for optimal isolering og energieffektivitet. Kvalitet og holdbarhed er garanteret, med en 12 års garanti på vores træ/aluminium udgave.

Slip for bekymringerne om vinterkulden og dårligt vejr og investér i vores udestue vindue fastkarm i dag! Med vores unikke design og materialer er vores vinduer en sikker investering for alle dine udendørs behov. Og det bedste af det hele - vores udestue vindue fastkarm er en af de billigste på markedet, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Klar til at tage dit næste skridt til et lysere og mere funky hjem? Læg en ordre for vores udestue vindue fastkarm i dag og oplev forskellen!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti