Fastkarmsvinduer til udestue

1 fag 3 ruder

Er du klar til at opgradere din udestue og gøre den til det mest imponerende rum i dit hjem? Så er vores fastkarmsvindue med 1 fag og 3 ruder det perfekte valg! Med vores vinduer får du ikke bare den største glasvæg og det smukkeste lys, men også den bedste isolering og det mest holdbare materiale

VAREINFO

Varenummer: KE1-3

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vores fastkarmsvinduer fås nemlig både i træ og i træ/alu, og med dobbelt eller tredobbelt glas får du den bedste isolering på markedet.

Vores vinduer er specielt designet til at give dig den bedste udsigt og en flot udestue, der er varm og tæt året rundt. Og med 12 års garanti på vores træ/alu-vinduer kan du være sikker på, at du investerer i kvalitet og holdbarhed.

Uanset om du er en gør-det-selv-entusiast eller en professionel håndværker, vil vores vinduer være nemme at montere og gøre din udestue til det mest fantastiske rum i dit hjem.

Så hvorfor vente? Kontakt os i dag og start din rejse mod at få den smukkeste udestue, der er perfekt til dig og dit hjem. Vores fastkarmsvinduer med 1 fag og 3 ruder er en af de billigste på markedet, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Så du kan være sikker på at få det bedste af det bedste hos os.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti