-60% UDSALG

Fastkarmsvinduer til udestue

1 fag 3 ruder med post

Er du på udkig efter de bedste udestuevinduer på markedet? Så kan du stoppe din søgen lige her! Vi har den perfekte løsning til dig, der ønsker at opgradere dit uderum og samtidig få fantastisk udsigt og en luksuriøs følelse indendørs. Vores fastkarms udestuevindue kommer med en specifikation på 1 fag 3 ruder med post

VAREINFO

Varenummer: KE1-3HM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

KonstruktionstegningerDet betyder, at du får en utrolig lys og rummelig følelse, hvor rammen ikke kommer i vejen for dit syn.

Men det er ikke alt! Vores udestue vinduer fastkarm fås også i træ og træ/alu, og inkluderer dobbelt eller tredobbelt glasning for optimal isolering. Og det bedste af det hele? Vores udestue vinduer fastkarm har en garanti på hele 12 år, hvis du vælger træ/alu. Så du kan være sikker på at få et produkt af høj kvalitet til en fantastisk pris.

Så om du vil have et nyt projekt eller en renovering, vores udestue vinduer fastkarm er den smartere og mere elegante løsning. Kontakt os i dag for mere information og giv dit udeområde den opgradering, det virkelig fortjener!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti