-60% UDSALG

Fastkarmsvinduer til udestue

1 fag 2 ruder

Vores fastkarmsvindue med 1 fag og 2 ruder er designet med en høj glas-til-overflade-areal , som giver dig et fantastisk vue ud over din have eller landskabet udenfor. Du kan vælge mellem en stilfuld træ eller træ/alu ramme, som passer perfekt til dit hjem. Og med vores dobbelt- eller tredobbelte glas vil du altid være godt beskyttet mod kulde og blæst.

VAREINFO

Varenummer: KE1-2

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Er du træt af at sidde inde, når solen skinner og fuglene synger udenfor? Vil du gerne nyde naturen uden at fryse eller blive våd af regn og blæst? Så har vi den perfekte løsning til dig! Vores Udestue vinduer fastkarm er en smuk og praktisk måde at forvandle din udestue til et hyggeligt opholdsrum.

Men det bedste af det hele er, at vores udestue vinduer fastkarm er en af de billigste på markedet - uden at gå på kompromis med kvaliteten! Og hvis du vælger træ/alu rammen, får du sågar en imponerende 12 års garanti med i købet.

Så hvorfor vente? Gør din udestue til det bedste rum i huset med vores udestuevinduer fastkarm i dag. Nyd en god bog i solen, hyg dig med familie og venner, eller nyd simpelthen den smukke udsigt - alt sammen i fuld komfort og stil.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti