-60% UDSALG

Fastkarmsvinduer til udestue

1 fag 2 ruder med post

Ønsker du en enestående måde at bringe naturen ind i dit hjem? Vi har svaret - fastkarmsvinduer til udestuen med 1 fag og 2 ruder med post er lige hvad du mangler! Disse vinduer er ikke bare smukke og lyse, men de vil også give dig den følelse af at være tæt på naturen, som ingen andre vinduer kan.

VAREINFO

Varenummer: KE1-2HM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Disse vidunderlige vinduer findes i både træ og træ/alu, og med den bedste isolering i branchen kan du være sikker på, at du får mest muligt ud af dine penge. Desuden har træ/alu vinduerne en utrolig 12 års garanti!

Så uanset om du ønsker træ eller træ/alu, dobbelt- eller tredobbeltglas, vil disse vinduer være det perfekte valg for dig. Du vil ikke alene få den smukkeste udsigt og den mest lysfyldte atmosfære, men også en surt nødvendig beskyttelse mod elementernes rasen udenfor. Vinduets høje glas-til-overflade-forhold lader dig skabe en utrolig flot glasvæg-look - og alt dette til en overkommelig pris!

Så tøv ikke - vælg udestue vinduer fastkarm med 1 fag og 2 ruder med post og skab den perfekte naturlige atmosfære i dit hjem i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti