Fastkarmsvinduer til udestue

1 fag 1 rude

Er du træt af at se på dine kedelige udestuevinduer? Med vores fastkarmsvindue til udestue i træ eller træ/alu, får du et elegant og moderne look, der vil tage din udestue til det næste niveau! Med 1 fag og 1 rude giver dette vindue et smukt glasvæg-look, og en fantastisk udsigt og naturligt lys i dit rum.

VAREINFO

Varenummer: KE1-1

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger


Men det er ikke alt. Med dobbelt- eller tredobbelt glas får du bedre isolering, og kan nyde dit uderum året rundt uden kulde eller varmetab. Vores Udestue vinduer fastkarm er også miljøvenlige og energieffektive, hvilket giver dig en fantastisk investering på lang sigt. Og hvis du vælger den træ/alu-version, får du endda 12 års garanti!

Dette produkt er ikke kun stilfuldt, det er også funktionelt og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit uderum. Og med vores fantastiske priser er det et af markedets billigste valg, uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Så tøv ikke med at opgradere din udestue i dag med vores fantastiske Udestue vinduer fastkarm. Dit uderum vil takke dig for det!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti