udsalg: 55%

Sidehængte vinduer

4 fag 4 ruder

Vil du skabe et moderne og lyst hjem med masser af stil? Så er vores sidehængte vinduer lige noget for dig! Disse elegante og enkle vinduer er perfekte til mindre boliger og moderne bygninger. Vores model har hele fire fag og fire ruder, som giver en fantastisk lysgennemstrømning og et moderigtigt udtryk.

VAREINFO

Varenummer: SH4-4

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vi tilbyder vores vinduer i både træ og træ-alu versioner, hvor den sidstnævnte giver en ekstraordinær isolering og minimal vedligeholdelse. Og vigtigst af alt - vores træ/aluvinduer har en utrolig 12 års garanti! Vi kan love dig, at vores vinduer er blandt markedets billigste, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du vil elske, hvor meget glasoverflade vores sidehængte vinduer giver - perfekt til at maksimere udsigten og lysindfaldet. Vi tilbyder et væld af størrelser og farver, så du kan finde vinduet, der passer bedst til dit hjem eller din bygning. Voilà! Med vores holdbare og tidløse designs, vil disse vinduer pynte på dit hjem og stå skarpt i mange år fremover.

Så lad os hjælpe dig med at skabe det hjem eller det byggeri, du altid har drømt om. Vores ekspertteam vil guide dig hele vejen igennem - fra valg af vindue til den første snedkermesterbesøg. Så lad os hjælpe dig med at gøre din boligdrøm til virkelighed. Kontakt os i dag og se, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti