60% rabat

Sidehængte vinduer

Sidehængt vindue, 3 fag 4 ruder

Med disse vinduer får du masser af lys i dit rum. De er 3 fag og 4 ruder - det giver en stor glasoverflade, som virkelig åbner op for rummet. Og hvis du vælger træ-alu, får du endda hele 12 års garanti.

VAREINFO

Varenummer: SH3-4

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Er du træt af mørke og triste rum? Vil du have mere lys og liv ind i dit hjem eller kontor? Så er vores sidehængte vinduer noget for dig! Disse vinduer er utroligt stilfulde og enkle, og du kan få dem med eller uden sprosser. Og den bedste nyhed: De fås både i træ og træ-alu, så du kan vælge den stil, der passer bedst til dig!

Det bedste af det hele? Vores sidehængte vinduer er en af de billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvaliteten! Så hvorfor ikke bestille dem i dag og nyde lyset og udsigten fra dit hjem eller kontor? Gå ikke glip af denne fantastiske mulighed for at forbedre dit rum!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti