Sidehængte vinduer

1 fag 1 rude

Er du træt af kedelige og uhensigtsmæssige vinduer? Så se her! Vi har det perfekte vindue til din moderne hjem eller virksomhed. Vores sidehængte vinduer med 1 fag og 1 rude er enkle og stilfulde i deres konstruktion og kan fås i både træ og træ/alu.

VAREINFO

Varenummer: SH1-1

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med vores vinduer kan du få masser af naturligt lys og luft ind i din bolig eller erhvervsejendom, samtidig med at du opnår en minimalistisk og elegant stil. Og fik vi nævnt, at de er et af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten? Hvis du vælger træ/alu-versionen, får du endda hele 12 års garanti.

Vores sidehængte vinduer er holdbare og kan tåle vind og vejr i mange år fremover. Og med minimal vedligeholdelse kan du nyde dit nye vindue uden bekymringer. Så hvorfor vente? Investér i dit hjem eller virksomhed i dag ved at bestille et sidehængt vindue fra os!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti