Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Dannebrogsvinduer

4 fag 8 ruder

Har du nogensinde ønsket dig et vindue, der minder dig om det smukke skandinaviske flag? Så er dannebrogsvinduet det perfekte valg for dig! Dette vindue er ikke kun stilfuldt og elegant med en klassisk retrostil, men det kommer også med 12 års garanti, hvis du vælger den robuste træ/alu-model. Denne model har 4 fag og 8 ruder

VAREINFO

Varenummer: DB4-8

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Uanset om du vælger træ, træ/alu eller dobbelt/tredobbelt glas, er dette vindue en fantastisk måde at give dit hjem et strejf af nordisk charme. Ikke nok med det, så er det også en energibesparende løsning, der samtidig bringer naturligt lys ind i dit hjem.

Dannebrogsvinduet kommer i forskellige størrelser og farver, så du kan finde den bedste mulighed til dit hjem. Du kan også tilpasse det til dine ønsker og designkrav, og det er derfor et populært valg hos mange håndværkere og designere.

Samtidig så er Dannebrogsvinduet en af markedets billigste valgmuligheder uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Hvad venter du på? Invester i dette fantastiske vindue i dag og oplev nordisk stil på en helt ny måde!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti