Dannebrogsvinduer

4 fag 40 ruder

Dannebrogsvinduet leveres i forskellige størrelser og specifikationer, herunder 4 fag 40 ruder, der giver masser af naturligt lys og fremhæver ethvert rum. Det er perfekt til både nye boliger og renoveringer, og med en garanti på 12 år for træ/alu modellen, kan du være sikker på at få et vindue i topkvalitet, uden at betale det hvide ud af øjnene.

VAREINFO

Varenummer: DB4-40

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduespladerne til vores vinduer har vi en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Dette er en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Oplev et vindue med charme, historisk elegance og moderne funktionalitet - Dannebrogsvinduerne! Inspireret af det danske flag, tilføjer dette vindue en unik livlighed til enhver bolig. I både træ og træ/alu, er dette vindue både solidt og elegant. Med dobbelt og tredobbelt glas, holder dannebrogsvinduet støjen ude og giver bedre isolering end de fleste andre vinduer på markedet.

Med vores passion og høje kvalitetsstandarder, garanterer vi, at du vil elske dine Dannebrogsvinduer i mange år fremover. Vores ekspertteam står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde det perfekte vindue til dit hjem. Vælg Dannebrogsvinduerne og tilføj livlighed, elegance og funktionalitet til dit hjem i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti