Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Dannebrogsvinduer

4 fag 16 ruder

Skab et stærkt statement med dannebrogsvinduer! Dette ikoniske vinduestype er en sand hyldest til vores skandinaviske arv. Hvis du drømmer om en retro stemning og en historisk elegance i dit hjem, så er dannebrogsvinduerne det perfekte valg for dig. Med 4 fag og 16 ruder er disse vinduer mere end blot et almindeligt vindue - de er et livligt udtryk for dit personlige design!

VAREINFO

Varenummer: DB4-16

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vælg mellem to skønheder: træ eller træ/alu og få glæde af dobbelt eller tredobbelt glas. Alle vores vinduer er fremstillet i den fineste kvalitet og til overkommelige priser - og med 12 års garanti på træ/alu, behøver du ikke bekymre dig om udskiftninger i en årrække.

Med dannebrogsvinduer kan du sandelig bringe den ægte følelse af skandinavisk stil og design ind i dit hjem. Disse vinduer er den ultimative måde at tilføje en autentisk charme til ethvert rum og designstil. Og med deres helt særlige design, vil du skille dig ud fra mængden og tilføje en unik og farverig dimension til dit hjem.

Tag det næste skridt i dit hjemmeprojekt og bestil dannebrogsvinduer nu! Vi garanterer, at du vil elske deres storslåede stil, høje kvalitet og konkurrencedygtige priser. Gør dit hjem unikt og oplev forskellen!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti