60% rabat

Dannebrogsvinduer

4 fag 12 ruder

Dannebrogsvinduer fås i træ eller træ/alu, og har dobbelt eller tredobbelt glas - det er helt op til dig! Vinduet er tilgængeligt i størrelsen 3 fag 30 ruder, som gør det perfekt til at bringe lys og charme ind i ethvert rum.

VAREINFO

Varenummer: DB4-12

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Tag et skridt tilbage i tiden og tilføj et strejf af historisk pragt og retro vibes til dit hjem med dannebrogsvinduer! Disse vinduer er ikke kun smukke, de er også bygget med moderne teknologi og de nyeste materialer, så du kan nyde et vindue i absolut topklasse i årevis fremover.

Men det bedste af det hele? Dannebrogsvinduer er super alsidige og kan matches med enhver stil af hus eller lejlighed! Ikke kun vil de tilføre et retro-kant, men de vil også hjælpe med at øge din energieffektivitet og reducere dine elregninger.

Og hvis du vælger at gå med træ/alu, kan du også nyde godt af vores udvidede garanti på 12 år - en ekstra bonus! Vi tilbyder gratis konsultation, så kontakt os nu for mere information og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte Dannebrogsvindue til dit hjem i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti