Dannebrogsvinduer

3 fag 9 ruder

Hvis du vil have et vindue, der sprudler af historisk charme og samtidig er både smukt og funktionelt, så er dannebrogsvinduer med 3 fag og 9 ruder et givent bud. Uanset om du bor på et palæ eller en klassisk etageejendom, vil vores vinduer skabe en æstetisk og funktionel helhed.

VAREINFO

Varenummer: DB3-9

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Trænger dit hjem til et skandinavisk pift? Så er dannebrogsvinduer det ultimative valg! Inspireret af det ikoniske dannebrogsflag, emmer disse vinduer af retro-stil og historisk storhed. Og det bedste af det hele? Du kan vælge mellem en lækker træ- eller træ/aluminiumsvariant og få dobbelt eller tredobbelt ruder.

Hos dannebrogsvinduer går vi ikke på kompromis med kvaliteten, selvom vi er et af de mest prisvenlige valg på markedet. Med vores 12-årige garanti på træ/aluminiumsversionen kan du i ro og mag nyde den smukke skandinaviske æstetik uden bekymringer om vedligeholdelse og reparation.

Men det er ikke kun udseendet, der gør dannebrogsvinduer til den perfekte investering. Vores høje energieffektivitet betyder, at du kan spare penge på varmeregningen året rundt. Og med vores vedligeholdelsesfri vinduer har du endnu mere tid og frihed til at nyde dit hjem.

Så hvad venter du på? Invester i dine vinduer i dag, og forvandl dit hjem til en skandinavisk idyl med Dannebrogsvinduer!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti