60% rabat

Dannebrogsvinduer

3 fag 6 ruder

Trænger dit hjem til en retro opgradering? Så er dannebrogsvinduer med 3 fag og 6 ruder lige noget for dig! Disse vinduer er en hyldest til den skandinaviske arv og er et perfekt valg for både moderne og traditionelle stilarter.

VAREINFO

Varenummer: DB3-6

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Men det er ikke det eneste valg du skal gøre. Hos os kan du vælge mellem træ eller træ/alu blandt vores driftssikre Dannebrogsvinduer.

Og ikke nok med det! Vores vinduer er udstyret med den nyeste teknologi, hvilket betyder ekstra fordele for dig; Vores vinduer giver varmeisolering og reducere støjen fra udendørs selv i tætbeboede områder. Vi garanterer høj kvalitet og holdbarhed i hver eneste vinduesramme, og giver dig 12 års garanti, når du køber det populære træ/alu valg.

Vi stræber ikke bare efter at tilfredsstille vores kunder, vi vil også imponere dig! Og sparer ikke på pengene for at opnå succes, og vi er stolte af at tilbyde den største værdi til prisen.

Vores Dannebrogsvinduer med 3 fag og 6 ruder er ikke bare smukke, men også udført med de bedste teknologier til fordel for dit hjem. Giv dit hjem den perfekte balance mellem stil, holdbarhed og energieffektivitet med vores Dannebrogsvinduer. Så tøv ikke, tag et kig på vores udvalg i dag, og find dit perfekte match!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti