60% rabat

Dannebrogsvinduer

3 fag 30 ruder

Ikke alene er dannebrogsvinduer skønheder i sig selv, men de kan også gøre dit hjem mere energieffektivt og spare dig for energiregningen. Og med størrelsen 3 fag 30 ruder kan du sikre dig, at ethvert rum vil skinne med charmen fra disse klassiske vinduer.

VAREINFO

Varenummer: DB3-30

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Oplev en historisk æstetik i dit hjem med dannebrogsvinduer - en sand tidslomme i nutidens verden! Disse skønheder er opkaldt efter det legendariske, danske flag, og det er tydeligt, hvorfor. Deres design er tidløst og nostalgisk med en moderne drejning og avanceret teknologi, der vil tage dit vinduesgame til niveauet over.

Disse smukke vinduer er tilgængelige i flere varianter, herunder træ og træ/alu med dobbelt eller tredobbelt glas, så du kan vælge det perfekte match for dit hjem. Og hvis du vælger træ/alu, kan du se frem til en garanti på hele 12 år for at sikre din investering.

Så gå ikke glip af en mulighed for at få et af markedets mest æstetiske og billige vinduer - kontakt os i dag for en gratis konsultation og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte Dannebrogsvindue til dit hjem. Du bliver ikke skuffet!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti