60% rabat

Dannebrogsvinduer

3 fag 12 ruder

Oplev legendariske dannebrogsvinduer - en ægte skandinavisk klassiker! Disse vinduer, der er inspireret af det danske flag, er berømte for deres retro design og historiske stil. Men vores dannebrogsvinduer er mere end blot et smukt syn! 3 fag og 12 ruder lader lyset strømme ind i dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: DB3-12

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med 3 fag og op til 12 ruder, tilbyder vores vinduer den ypperste kvalitet på markedet. Vælg mellem træ eller træ/alu - begge er miljøvenlige med energibesparende egenskaber. Og hvis du vælger træ/alu, får du hele 12 års garanti!

Men det er ikke det eneste, der gør vores vinduer unikke. De er også yderst slidstærke og praktisk talt vedligeholdelsesfri. Og det bedste af alt? Vores dannebrogsvinduer er nogle af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så hvis du vil tilføje en skandinavisk touch til dit hjem og samtidig nyde godt af moderne teknologi, så er dannebrogsvinduer det oplagte valg. Design og tilpas dine vinduer efter dine ønsker og holdbarhed for mange år fremover. Bestil allerede i dag og giv dit hjem en følelse af tidløs elegance!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti