Dannebrogsvinduer

2 fag 8 ruder

Drømmer du om at skabe en ægte retro vibe i dit hjem? Så er dannebrogsvinduet med 2 fag og 8 ruder det oplagte valg for dig! Inspireret af det danske flags design, er dette vindue en sand klassiker på danske facader – og nu kan det også pryde dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: DB2-8

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduespladerne til vores vinduer har vi en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Dette er en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Med sine to fag og otte ruder skaber Dannebrogsvinduet en smuk og historisk grandour, der passer perfekt til ældre boliger. Og bedst af alt? Vores vinduer kan fås i træ eller træ/alu og inkluderer dobbelt eller tredobbelt glas. Så uanset dine behov, har vi den perfekte variant til dig.

Men vi går ikke på kompromis med kvalitet – faktisk er Dannebrogsvinduet et af markedets billigste vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og hvis du vælger træ/alu, får du endda 12 års garanti!

Har du svært ved at vælge mellem vinduer? Fortvivl ej! Vores specialister står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det vindue, der passer perfekt til dit hjem og dine ønsker.

Så tøv ikke med at kontakte os – få Dannebrogsvinduet i dag og skab en smuk og stilfuld atmosfære i dit hjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti