-60% UDSALG

Dannebrogsvinduer

2 fag 6 ruder

Er du klar til at sætte gang i dine nostalgiske vibes og give dit hjem en helt ny karakter? Så er vores dannebrogsvindue med 2 fag og 6 ruder det rette valg for dig! Dette klassiske vindue med sit skandinaviske flage-design vil give dit hjem en unik og charmerende stemning, uanset om du har en moderne eller traditionel indretning.

VAREINFO

Varenummer: DB2-6

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Og det bedste af det hele er, at du kan få det i både træ og træ/alu - så du kan vælge den variant, der passer til dine behov.

Du kan vælge mellem dobbelt eller tredobbelte glas alt efter, hvor meget isolering, du vil have. Uanset hvad du vælger, vil det hjælpe din varmeregning på vej takket være vinduets fremragende isoleringsevne.

Vores Dannebrogsvindue med 2 fag og 6 ruder har også den fantastiske fordel, at det er ekstremt nemt at vedligeholde og har en levetid, der overstiger de fleste vinduers.

Du får ikke blot et fantastisk vindue, men også markedets billigste pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og som prikken over i'et kan du få 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu varianten.

Giv dit hjem et autentisk og unikt udtryk med vores Dannebrogsvindue med 2 fag og 6 ruder! Bestil det nu og glæd dig til at nyde dit nye, charmerende vindue i morgen!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti