Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Dannebrogsvinduer

2 fag 4 ruder

Så hvis du drømmer om at bringe vintage-stilen tilbage, eller gerne vil tilføje en historisk touch til dine virksomhedslokaler, så er dannebrogsvinduer med 2 fag og 4 ruder det oplagte valg. Skab en autentisk og personlig stil med disse unikke vinduer, der leverer både stil og funktionalitet.

VAREINFO

Varenummer: DB2-4

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Oplev nostalgien blomstre med Dannebrogsvinduer - vinduer der hylder det skandinaviske flag og tilføjer et strejf af historisk sjæl til dit hjem eller virksomhed. Disse vidunderlige vinduer fås i både træ og træ/alu, og de er kendt for deres karakteristiske udseende med 2 fag og 4 ruder. Med valgmuligheder mellem 2- eller 3-lags-glas kan du forbedre isoleringsevnen og skabe det perfekte klima hjemme eller på arbejdet.

Med Dannebrogsvinduer kan du forene nutidens stil med fortidens charme. Og når du vælger træ/alu, får du en garanti på hele 12 år! Dette gør Dannebrogsvinduer til en af de allerbilligste på markedet, uden at det går ud over kvaliteten.

Så hvad venter du på? Køb Dannebrogsvinduer i dag og få nostalgien ind i dit hjem eller virksomhed.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti