60% rabat

Dannebrogsvinduer

2 fag 20 ruder

Du kan være sikker på at investere i et af markedets bedste produkter uden at bruge en formue. Så tøv ikke med at vælge dannebrogsvinduer med 2 fag og 20 ruder og give dit hjem den elegant og stilfulde behandling, det fortjener. Oplev forskellen og lad dannebrogsvinduer bringe romantisk glans til din hverdag.

VAREINFO

Varenummer: DB2-20

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Drømmer du om at træde ind i en æra af historisk storhed og vintage vibes? Så er dannebrogsvinduer det oplagte valg! Disse spændende vinduer er sande mesterværker, der vil bringe nyt liv til dit hjem med et unikt og elegant udtryk. Vores dannebrogsvinduer er tilgængelige i både træ og træ/alu, og med dobbelt og tredobbelt glas.

Men vores vinduer er mere end bare et kunstværk - de er også holdbare og energieffektive. Hvis du vælger træ/alu, giver vi dig en 12-årig garanti, så du er helt sikker på at få en løsning, der holder. Og selvom vores dannebrogsvinduer er en stilfuld hyldest til fortidens elegance, har de også det nyeste inden for isoleringsteknik for at holde dit hjem varmt om vinteren og køligt om sommeren - og samtidig spare på energiregningen!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti