Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

Dannebrogsvinduer

2 fag 10 rude

Med dannebrogsvinduer kan du få mere naturligt lys og skabe en lys og luftig atmosfære i dit hjem. Disse vinduer med to fag og ti ruder vil give dit hjem en klassisk og elegant stil, der tilføjer en smuk detalje til enhver facade.

VAREINFO

Varenummer: DB2-10

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Giv dit hjem en fed retro stil og historisk charme med dannebrogsvinduer! Disse vinduer vil bringe den klassiske skandinaviske flag ind i dit hjem og give en unik flair til din facade. Hvis du er træt af standard tre- eller firefagsvinduer, så er dannebrogvinduer det perfekte valg for at skabe en stilfuld og individuel look til dit hjem.

Du kan vælge mellem forskellige materialer og antal glas – træ eller træ/aluminium og med dobbelt eller tredobbelt glas, som giver en optimal isolering. Dette betyder, at du vil have vinduer, der passer præcis til dine behov og stil, samtidig med at opfylde dine krav til energieffektivitet.

Og det bedste ved Dannebrogsvinduer er, at de er super holdbare og har en 12 års garanti, hvis du vælger træ/aluminium. Du kan være sikker på at få markedets billigste vinduer uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så hvad venter du på? Køb Dannebrogsvinduer i dag og tilføj lidt historisk skandinavisk stil til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti