60% rabat

Dannebrogsvinduer

1 fag 4 ruder

Med dannebrogsvinduer vil dit hjem aldrig være det samme igen. Disse elegante vinduer med 1 fag og 4 ruder er perfekte til dem, der ønsker at give deres hjem et nyt men klassisk look. Dit hjem vil skille sig ud fra mængden med disse fantastisk designede vinduer, som vil gøre dine naboer grønne af misundelse.

VAREINFO

Varenummer: DB1-4

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Dannebrogsvinduer er ikke bare vinduer - de er et unikt og majestætisk kunstværk, der vil tage dit hjem til nye højder. Disse fantastiske vinduer er inspireret af det legendariske dansk flag og vil give dit hjem en historisk charme og en æstetisk skønhed. Og det bedste af det hele? Du kan vælge både træ og træ/alu-udgaver med dobbelt eller tredobbelt glas!

Og det bedste af det hele er, at dannebrogsvinduer er en af de billigste vinduer på markedet - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du vælger træ/alu-udgaven, så får du oven i købet 12 års garanti!

Nu er det altså tid til at skrue helt op for charmen og elegance i dit hjem! Vælg Dannebrogsvinduer og giv dit hjem en stilfuld og majestætisk indretning, som vil forbedre din livsstil og din indretningsstil i mange år fremover!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti